Sunshine Vacation Club

Omgeving

Hotel Sunshine Vacation Club ligt in het plaatsje Trianda iets ten zuiden van de stad Rhodos op het gelijknamige eiland. Trianda is tezamen met het plaatsje Ixia, dat in dezelfde gemeente ligt, de toeristenplek van het eiland. Er zijn vele gezellige boulevards en winkelstraatjes waar je de echte Griekse gezelligheid kunt vinden. Op slechts 1 minuut lopen van het resort is er bijvoorbeeld een winkelgebied, de leuke winkeltjes zijn tot laat op de avond geopend.

Het resort bevind zich op slechts 8 kilometer van het vliegveld en is dus snel en gemakkelijk te bereiken. Er is de mogelijkheid om paard te rijden op slechts 3 kilometer van het hotel. Voor de sportieve vakantieganger is het mogelijk op een fiets te huren bij het resort en zo per fiets het eiland te verkennen. Houd wel rekening met een heuvelachtig landschap. Voor de avontuurlijke vakantieganger is het mogelijk om een scooter of een quad te huren om zo op een wat minder vermoeiende manier het eiland te verkennen.

Het is slechts 5 minuten lopen van het Sunshine Vacation Club resort naar het centrum van Trianda. En het kost slechts 2,10 voor een enkeltje per bus naar Rhodos-stad. In Rhodos-stad zijn er enorm veel historische bezienswaardigheden en musea. Vooral de haven van de stad is een gezellige en interessante omgeving welke de moeite waard is om te bezoeken.

In de middeleeuwse stad op het eiland kun je goed zien hoe de mensen er honderden jaren geleden leefden. De middeleeuwse stad is uitzonderlijk goed bewaard gebleven. Het wordt aangeraden om een tour te boeken om zo alle details van het middeleeuwse leven te horen te krijgen. De bezienswaardigheid is ook op zondag geopend. In het hoog seizoen kan het druk zijn, daarom is het verstandig hier vroeg heen te gaan.

Lindos een plaatsje 50 km ten zuiden van het resort heeft een prachtig strand, St Pauls Bay, waar je van het uitzicht over water, maar ook zeker van het uitzicht onder water kunt genieten. Het is een prachtig strandje om te snorkelen. In het hoogseizoen is het aardig vol op het strandje. Het kost 4 euro om een ligbedje te huren en de drankjes en snacks zijn aardig aan de prijs.

Kijk op Rhodos uit voor verkopers van timesharing resorts. De verkopers doen voorkomen alsof je een prijs hebt gewonnen en proberen je dan een erg dure timeshare woning te verkopen. De verkopers weten precies de juiste woorden te gebruiken om je over de streep te trekken. Ze gebruiken vaak krasloten, om zo net te doen alsof je een erg bijzondere prijs gewonnen hebt. Wees hiervoor op je hoede. Het geen wat ze verkopen is wel echt en kan voor sommige vakantiegangers interessant en voordelig zijn, maar het is niet zo mooi als dat de verkoper doet voorkomen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 604 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen